Over GrootBolwerk

 

GrootBolwerk is een onderdeel van GroBol Beheer BV, een onderneming die zich bezig houdt met adviesmanagement, organisatie, training en consultancy.

Met GrootBolwerk richt Wil de Groot-Bolluijt zich op het werken met groepen, het begeleiden van veranderingstrajecten, het uitvoeren van calamiteitenonderzoek en het ondersteunen van innovatieve projecten in zorg en onderwijs, non-profit en profitorganisaties. Wil maakt hierbij graag gebruik van haar ervaring als (kinder)verpleegkundige en in leidinggevende en bestuurlijke functies. Haar inzet in verandermanagement wordt versterkt door haar opleiding Master of Science in Nursing (Utrecht/Cardiff) waar zij afstudeerde op cultuurverandering.

Wil kenmerkt zich als een enthousiast en creatief persoon en weet zich goed in te leven in de situatie van anderen. Deze persoonlijke kenmerken stellen haar in staat om mensen te enthousiasmeren, in beweging te zetten en tot zichtbare resultaten te komen. Als adviseur, trainer en coach begeleidt Wil veranderings-, coachings- en adviestrajecten bij organisaties en op individueel niveau. Ze is praktisch en resultaatgericht en ze brengt graag mensen bij elkaar.

Basis GrootBolwerk

De basiselementen voor werken en samenwerken zijn weergegeven in het logo van GrootBolwerk. Groen staat voor groei en ontwikkeling. Oranje staat voor  energie en enthousiasme. De naam GrootBolwerk staat voor de authentieke werkstijl, het werk van Wil de Groot-Bolluijt.

 

NB GroBol Beheer BV draagt de belastingen en premie volksverzekeringen af voor Wil de Groot-Bolluijt. Er is bij haar inzet geen sprake van een ZZP-constructie.