Coaching en coaching on the job

 

Soms is het moeilijk om richting te geven aan uw loopbaan: u heeft behoefte aan meer uitdaging in uw werk, u staat op het punt om een belangrijke loopbaankeuze te (moeten) maken, u wilt een carrière opbouwen of u ervaart knelpunten in de werk-privé balans. Dan is het fijn dat u begeleid wordt door een coach.

Het doel van coaching is het versterken van uw eigen inzicht en ervaring. Wil zet haar persoonlijke stijl en enthousiasme graag in om anderen te versterken, te motiveren en te ondersteunen. Ze maakt bij voorkeur gebruik van een oplossingsgerichte benadering: de oplossing is het vertrekpunt en niet uw probleem (Berg & Szabo). De gespreksvoering is doelgericht, effectief en efficiënt met veel respect voor u. De methode is erg geschikt voor kortdurende trajecten en kan ook telefonisch plaatsvinden. Ook ondersteuning via e-mail is een mogelijkheid.

GrootBolwerk kan u ook coachen op de werkplek (on the job) of een combinatie van beide. Met praktijkoefensituaties en begeleidingsgesprekken geeft Wil gericht feedback op uw rolontwikkeling en persoonlijk functioneren.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op.

 

GrootBolwerk is gecertificeerd NOBCO-coach.