GrootBolwerk

Na meer dan 20 jaar ervaring in bestuurlijke en leidinggevende functies besloot Wil de Groot-Bolluijt in 2005 tot de oprichting van GrootBolwerk. Wil richt zich met haar bureau op verandermanagement, coaching en training & advies. Haar specialisaties variëren van veranderingen in organisatiecultuur en ontwikkeling van digitale leerprojecten tot kwaliteitsmanagement in de gezondheidszorg en oplossingsgericht coachen. Verandermanagement loopt als een rode draad door al haar activiteiten.

GrootBolwerk is gevestigd in Drenthe, maar het werkgebied strekt zich uit over heel Nederland. Klanten zijn werkzaam binnen gezondheidszorg, onderwijs en zakelijke dienstverlening.

Verandermanagement

afb1

Thema schildering: In beweging

Inspelen op verandering

Om in te kunnen spelen op veranderingen in de markt of in de samenleving is het belangrijk dat uw organisatie en uw team continue in beweging blijven. Makkelijker gezegd dan gedaan: niet alle veranderingen en aanpassingen zijn makkelijk te implementeren en vaak stuit u op weerstand van teammanagement en werknemers.

Coaching

afb2

Thema schildering: Boom stam

Zelfverzekerd verder in uw (nieuwe) baan

Soms is het moeilijk om richting te geven aan uw loopbaan: u heeft behoefte aan meer uitdaging in uw werk, u staat op het punt om een belangrijke loopbaankeuze te (moeten) maken, u wilt een carrière opbouwen of u ervaart knelpunten in de werk-privé balans. Dan is het fijn dat u begeleid kunt worden door een coach.

Training & Advies

afb3

Thema schildering: Samen sterk

Samen werken aan verandering

Een manier om een organisatieverandering te realiseren, is door naar de organisatie- en team cultuur te kijken: ‘naar de manier waarop u dingen doet’. Hoe werken mensen samen, komen ze tot hun recht, blijven ze leren en kunnen ze excelleren. Een cultuurveranderingstraject slaagt alleen als het in alle lagen van de organisatie wordt ingevoerd.

Trouwambtenaar

afb223

Thema schildering: Jij & Ik

Ja, ik Wil!

Wil de Groot-Bolluijt is sinds juni 2019 trouwambtenaar. Zij wil graag van uw huwelijksceremonie het mooiste moment maken. Wil is: “ECHTverbinder”. Zij is zelfstandig trouwambtenaar of ook wel BABS genoemd. BABS staat voor:  Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand.

© schilderijen – Wil de Groot Bolluijt